duminică, 17 aprilie 2011

Modern Warfare 3: Zvonuri si detalii noi

A fost anuntat ca un al treilea titlu in seria Modern Warfare este programat sa fie lansat in acest an, in concordanta cu un reportaj provenit de la Los Angeles Times. Acest reportaj sustine de la surse nenumite ca ei au fost instiintati de miscarea firmei Activision, si anume angajarea Sledgehammer Games (ce lucreaza la un alt titlu Call Of Duty), Raven Software si Infinity Ward, pentru a termina development-ul jocului Modern Warfare 3.

Au anuntat ca Sledgehammer si Infinity Ward vor lucra in egala masura la segmentul singleplayer, in timp ce Raven Software vor lucra la segmentul multiplayer, care va fi bazat foarte mult pe optiunea de multiplayer a jocurilor Modern Warfare 2 si Black Ops.
Chiar daca nu a fost anuntat oficial, data de lansare a Modern Warfare 3 va fi pe la sfarsitul anului 2011. Oricum, circula zvonuri despre lupte pentru drepturile numelui "Modern Warfare", care ar putea impinge data de lansare inapoi.

O alta sursa sustine ca urmatorul titlu Call Of Duty, Modern Warfare 3, va fi un prequel cu Ghost din Modern Warfare 2, ce va lua rolul principal in poveste. Personajul Ghost deja are propria banda desenata, deci pentru acesta, a fi in rolul principal este ceva foarte surprinzator. Alte zvonuri ce ar sustine asta sunt ca veti:
"revisiting familiar locations from both the Modern Warfare games, but from different perspectives"
Acest joc este de asemenea zvonit sa foloseasca engine-ul grafic al Modern Warfare 2 si Black Ops.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...