miercuri, 11 mai 2011

Mortal Kombat Legacy : Episodul 5


Noul serial Web Mortal Kombat Legacy atrage din ce in ce mai multi privitori, statisticile vorbind de la sine : primul episod se apropie de 10 de milioane de vizualizari, episodul doi si trei sunt pe cale de a avea trei milioane de vizulizari, iar saptamana trecuta episodul patru a ajuns aproape de pragul de 2 milioane de vizualizari.

Mortal Kombat: Legacy apare din nou cu episodul cinci, unde avem parte de concluzia rivalitatii dintre Printesa Kitana si Mileena.
Episodul de saptamana trecuta avea in prim plan caderea Edeniei, care a dus la sosirea regelui Jerrod, precum si o casatorie fortata intre imparatul Outworld, Shao Kahn si regina Sindel, regina de drept a tinutului Edenia.
Incapabila sa suporte o aceasta invazie si casatoria cu Shao Kahn, regina Sindel si-a luat viata pentru a proteja sufletul copilului ei.
Constient de nesupunerea reginei Shang Tsung a folosit-o pe Kitana ca model pentru a crea un copil hibrid : Mileena.

Episod a atras reactii mixte, in parte datorita utilizarii unui voice-over pentru naratiune si a utilizarii animatiei stilizate, in loc de filmari reale.
Unii fani au crezut ca episodul 4 a fost o schimbare de ritm in poveste, in timp ce altii au considerat ca a fost un episode foarte original.
Seria web Mortal Kombat: Legacy regizata de Kevin Tancharoen, continua in aceasta saptamana cu episodul 5 si concluzia la povestea celor doua surori Mileena si Kitana.

Episodul 5 aparent, incheie povestea lui Kitana si Milleena, asa ca va trebui sa asteptam pana saptamana viitoare pentru a vedea care dintre personaje vor fi in centrul atentiei in episodul 6.
Exista inca personaje interesante care nu si-au facut aparitia, inclusiv Scorpion, Sub-Zero, si Raiden.




SursaStrongZone Blog

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...