duminică, 17 aprilie 2011

Ubisoft se va concentra pe console din cauza pirateriei




Performantele crescande ale procesoarelor centrale si grafice modifica forteaza constant piata jocurilor de PC sa-si depaseasca limitele, mai mult decat in cazul oricarei alte platforme, dar, din pacate, aceeasi piata sufera cel mai mult de pe urma pirateriei.
In opinia lui Yves Guillemot, CEO Ubisoft, consolele au anumite perioade cand sunt mai puternice decat PC-ul, dar capacitatea rapida de imbunatatire a PC-urilor face ca aceasta situatie sa fie doar temporara. Astfel piata jocurilor pe PC devine din ce in ce mai puternica si se dezvolta mai rapid decat pe cea a jocurilor pe console.
Totusi, pirateria jocurilor pe PC forteaza companiile producatoare sa-si indrepte atentia catre console. Pirateria face mult rau pietei, internetul inlesnind raspandirea ei. Ce este de facut? Sa reduci investitiile pentru respectiva platforma, spune Yves Guillemot.

Stim ca dezvoltatorii de jocuri pe PC nu vor primi plata pentru munca lor si ca jocurile nu vor produce nici un profit. Asa ca preferam sa ne concentram pe jocurile pentru console, chiar daca nu vom renunta de tot la cele pentru PC.

Articol scris de jacuzzi pe torrents.ro

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...