duminică, 17 aprilie 2011

Spider-Man: Edge of Time – screenshot-uri si primul trailer oficial

Activision si Marvel continua aventura Spider-Man. Dupa seria de critici pozitive, dar si negative primite de Spider-Man: Shattered Dimensions, Activision le-a incredintat inca o data studiourilor Beenox sarcina de a dezvolta noul titlu al francizei: Spider-Man: Edge of Time.Storyline-ul Edge of Time nu va fi un sequel cronologic, ci o piesa de sine statatoare

Actiunea va avea loc in doua universuri interconectate. Cand Peter Parker din planul temporal Amazing Spider-Man moare, lumea din Spider-Man 2099 se tranforma intr-un cosmar apocaliptic.
Spider-Man 2099 se alatura ulterior lui Amazing Spider-Man inainte ca acesta sa moara, pentru a rezolva misterul intregului episod.

Gamer-ul va juca alternativ in fiecare univers, iar efectele actiunilor dintr-un univers va influenta desfasurarea ulterioara a jocului.Cel mai probabil Edge of Time va fi disponibil pe toate platformele, asemeni Shattered Dimensions. Jocul ar putea ajunge pe rafturile magazinelor inainte de al treilea semestru din 2011.
Dezvoltatorii ne-au pus la dispozitie trailerul, insotit de screenshot-uri, care dezvaluie un gameplay extrem de interesant.Articol scris de Cristina Enescu pe hit.ro

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...