sâmbătă, 28 mai 2011

Stiri din Minecraft

Minecraft pe Android si iOS: http://www.minecraftromania.ro/minecraft-pocket-edition


Ambele articole sunt scrise de mine free cool smileys .

sâmbătă, 21 mai 2011

Top 5 Cele mai celebre arme in gaming « Zona IT



Sursa: Zona IT

Download Super Tofu Boy




Download/Play online: http://features.peta.org/super-meat-boy-parody/

Zona IT Review:
Cine se gandea ca o bucata de carne poate ajunge un super joc indie? Aproximativ... nimeni! Super Meat Boy a fost vazut de catre toti ca un super platformer si mai ales ca un joc ieftin si bun. Totusi, cineva, undeva, si-a dat cu parerea si a spus ceva de genul asta: "Pai de ce carne? Noi suntem vegetarieni!" Intra in scena Super Tofu Boy. Un platformer super tare, dar mai ales gratis. In caz ca se intreba cineva, jocul este realizat cu sprijinul hipiotilor de la Peta!

Inactivitate...

Mda...probabil ati observat ca blogul a fost inactiv o lunga perioada,din cauza ca eu am devenit un addict cu acte in regula de Minecraft,ba chiar de acum sunt noul redactor al siteului www.minecraftromania.ro si am inceput sa intru zilnic pe serverul de survival :)) .

Oricum o data cu acest mesaj vreau sa anunt "refresh-uirea" blogului :D .

miercuri, 11 mai 2011

Mortal Kombat Legacy : Episodul 5


Noul serial Web Mortal Kombat Legacy atrage din ce in ce mai multi privitori, statisticile vorbind de la sine : primul episod se apropie de 10 de milioane de vizualizari, episodul doi si trei sunt pe cale de a avea trei milioane de vizulizari, iar saptamana trecuta episodul patru a ajuns aproape de pragul de 2 milioane de vizualizari.

Mortal Kombat: Legacy apare din nou cu episodul cinci, unde avem parte de concluzia rivalitatii dintre Printesa Kitana si Mileena.
Episodul de saptamana trecuta avea in prim plan caderea Edeniei, care a dus la sosirea regelui Jerrod, precum si o casatorie fortata intre imparatul Outworld, Shao Kahn si regina Sindel, regina de drept a tinutului Edenia.
Incapabila sa suporte o aceasta invazie si casatoria cu Shao Kahn, regina Sindel si-a luat viata pentru a proteja sufletul copilului ei.
Constient de nesupunerea reginei Shang Tsung a folosit-o pe Kitana ca model pentru a crea un copil hibrid : Mileena.

Episod a atras reactii mixte, in parte datorita utilizarii unui voice-over pentru naratiune si a utilizarii animatiei stilizate, in loc de filmari reale.
Unii fani au crezut ca episodul 4 a fost o schimbare de ritm in poveste, in timp ce altii au considerat ca a fost un episode foarte original.
Seria web Mortal Kombat: Legacy regizata de Kevin Tancharoen, continua in aceasta saptamana cu episodul 5 si concluzia la povestea celor doua surori Mileena si Kitana.

Episodul 5 aparent, incheie povestea lui Kitana si Milleena, asa ca va trebui sa asteptam pana saptamana viitoare pentru a vedea care dintre personaje vor fi in centrul atentiei in episodul 6.
Exista inca personaje interesante care nu si-au facut aparitia, inclusiv Scorpion, Sub-Zero, si Raiden.




SursaStrongZone Blog

Primul Trailer Final Destination 5


Desi Final Destination 4 se zvonea ca ar fi ultimul din serie, iata ca producatori se mai joaca odata cu soarta si aduc pe ecrane Final Destination 5 in August anul acesta in 3D!

Totusi, cine ar fi crezut ca franciza va merge mai departe si ca vom avea parte de inca un film din seria Final Destination?!
Primul trailer si poster pentru Final Destination 5 ajuns online ieri.
De data aceasta marele dezastru se petrece pe un pod suspendat.
Ca intotdeauna, cei care nu au amabilitatea de a muri in cazul unor catastrofe, ajung haituiti de Grim Reaper si eliminati intr-un stil inspaimantatoar.


Final Destination 5 are in distributie actori ca Emma Bell, Nick D'Agosto, Miles Fisher, Arlen Escarpeta, Jacqueline MacInnes, PJ Byrne, Ellen Wroe, Courtney B. Vance, David Koechner, si Tony Todd.
Filmul va junge in cinematografe in 3D pe 26 August.



Sursa StrongZone Blog

duminică, 8 mai 2011

Mass Effect 3 apare in 2012


Dragi fani ai seriei Mass Effect și ai lui nea Shepard, aflați că trebuie să vă puneți pofta-n cui în privința butonării lui Mass Effect 3, căci jocul nu mai apare în 2011, apariția RPG-ului fiind decalată pentru primul trimestru al anului 2012. Trista informație a fost publicată pe forumurile BioWare: “Echipa de dezvoltare vrea să se asigure că va face din Mass Effect 3 cel mai mare și mai bun joc al seriei, în așa fel încât să depășească toate așteptările”, a declarat plin de modestie Casey Hudson, producătorul jocului. În sânul comunității BioWare, informația s-a propagat cu o candoare incredibilă, amânarea jocului fiind văzută cu ochi buni… mda, dupăDragon Age 2, nici că-i de mirare! EA a mai publicat câteva screenshots din RPG ca să mai distragă nițel atenția fanilor de la amânarea acestuia (click pe imagine pt. marire):










Articol scris de Dr. Lamer pentru gamoholic.net
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...