sâmbătă, 30 aprilie 2011

Noul Assassin's Creed



Se pare ca in cursul zilei de astazi pe pagina de Facebook a celor de la Ubisoft, au fost publicate cateva detalii conform carora urmatorul titlu Assassin's Creed va fi denumit Revelations. Yves Guillemot, CEO-ul Ubisoft, a declarat in luna februarie ca vor fi publicate noi informatii despre urmatorul joc Assassin's Creed in cursul lunii mai, asa ca asteptam cu sufletul la gura urmatoarea aparitie in public a unui oficial Ubisoft.

In alta ordine de idei, stim sigur ca Ubisoft isi va dezvalui toate planurile pentru acest an pe data de 6 Iunie, cu exact o zi inainte de startul Electronic Entertainment Expo (E3) 2011, care se va desfasura pe o perioada de doua zile, intre 7 si 9 Iunie.



sursa: consolegames.ro

EA lanseaza “Need for Speed: The run” anul acesta

EA a lansat un teaser trailer pentru noul sau joc din seria Need for Speed, acesta numindu-se Need for Speed: The Run. Conform trailer-ului, jocul se va lansa pe data de 15 Noiembrie 2011.





sursa: torrents.ro

vineri, 29 aprilie 2011

Noutati in minecraft 1.6

De data asta incercam un nou format de postare pt. a nu ne mai aglomera cu linkuri ci anume in imagine,
da stiu greseli gramaticale,e prima data cand scriu un articol intr-o imagine notworthy.

marți, 26 aprilie 2011

Sony a anuntat ca nu vor mai produce PSP-Go



E oficial, dupa ce ieri au circulat cateva zvonuri pe internet, Sony a anuntat astazi ca au decis sa nu mai produca PSP Go. Potrivit surselor unul dintre motivele pentru care compania japoneza a hotarat sa scoata din productie si sa nu mai distribuie handheld-ul, este ca acestia doresc sa se concentreze 100% pe NGP, viitorul consolei PSP. Stocurile de console ramase se vor vinde in continuare, iar acestea nu-si vor pierde din atentia producatorului, oferindu-se suport in continuare. Este un caz similar cu cel al PS2 si PS3. Din pacate chiar daca anul trecut pretul PSP fara suport pentru UMD a scazut cu pana la 20%, acesta nu a avut succesul pe care si-l dorea Sony.

Sursa: consolegames.ro

Sony anunta primele doua tablete



In ianuarie Sony si-a oficializat succesorul PSP'ului si anume NGP'ul. Totusi, acesta nu este singurul dispozitiv portabil pregatit pentru lansare in 2011. Sony a anuntat astazi doua tablete noi, numite S1 şi S2, ce folosesc un sistem de operate Google Android 3.0 "Honeycomb" si sunt dotate cu WiFi si compatibile cu 3G/4G - a anuntat conducerea companiei. Mai mult, unul dintre modele (S2) va avea doua ecrane, iar S1 are un display de 9,4 inch, în timp ce S2 are un display de 5,5 inch. Ambele permit folosirea jocurilor PlayStation si permit de asemenea conectarea la Playstation Suite.

Aceste doua tablete sunt primele produse de acest gen lansate pe piata de catre cei de la Sony, acestia dorind sa devina o marca importanta si pe piata infloritoare a tabletelor.








Sursa: consolegames.ro

vineri, 22 aprilie 2011

Download Jazz Jackrabbit Collection [PC]


Jazz Jack Rabbit este o serie clasică de jocuri gen Mario ca sa zic asa,totul a inceput cand am gasit toata colectia pe un tracker,apoi am descarcat-o,a ramas in PC vreo 2 luni :)) si astazi cand nu aveam ce face i-am dat install,descoperind ca este un joc oarecum bun pentru a iti omorî plictiseala desi este destul de vechi...


joi, 21 aprilie 2011

O mică editare

O mică editare la seria Call of Duty:
-nu voi mai baga jocurile care sunt doar pe console.
-voi baga in fiecare zi cel putin un joc

Download Call of Duty 3[Ps2,Wii,Xbox,X360]

Seria Call of Duty continua cu al 3lea titlu(care nu este un expansion pack) ci este pur si simplu un joc standalone,joc lansat din păcate exclusiv pe console.


X360: IPTorrents
Wii: IPTorrents 
..............
Cu greu le-am gasit si pe astea :|

Acum avem un id de Skype




Am adaugat un nou mod de a ma contacta,noul meu id de skype.
ID de Skype: thegamer1500,cu cati mai multi in lista cu atat mai bine :)

miercuri, 20 aprilie 2011

Download Crossfire [PC]

Cross Fire este un joc de tipul online first-person shooter pentru calculator.[FPS]
Jocul necesita un cont care se poate face aici.


Cerinte minime:
 - Procesor: 1500 MHz Pentium
 - Memorie: 512 MB RAM
 - Spaţiu liber pe disc: 500 MB
 - Internet in bandă largă
 - windows XP / windows vista / windows 7


Se recomandă:
 - Procesor: 2.4 GHz
 - Memorie: 1 GB RAM
 - Spaţiu liber pe disc: 1 Gb
 - windows XP / windows vista / windows 7

Imagini din joc :






Sursa: filelist.ro

Download Call of Duty 2 [PC]



                                                                  ThePirateBay|Filelist Pack

Download Call of Duty United Offensive Expansion Pack [pc]


Acest joc este un expansion pack al jocului Call of Duty 1 , deci pt. a il putea juca aveti nevoie de Call of Duty 1 pe care il puteti lua de aici .

Download Call of Duty 1 [PC]

Iata ca pana la urma am adus primul joc din serie Call of Duty 1,eu unul l-am terminat de multa vreme si mi-a placut , enoy it.Urmatorul joc este CoD United Offensive.

marți, 19 aprilie 2011

Promisiune...

Photobucket


Este,oficial,astazi,Marţi 19 aprilie 2011 eu,TheGamer vă promit că voi posta la download toate jocurile din seria Call of Duty.Pana atunci multumitiva cu bannerul de mai sus facut de mine ;)) .

Download Devil May Cry 4 [PC,X360,PS3]


Uitati ca in cele din urma am adus si DMC 4,are o grafica exceptionala si sper sa va placa.





Photobucket

PC: Filelist|ThePirateBay|GamesTorrents

X360: ThePirateBay|GamesTorrents

PS3: ThePirateBay


Wii 2 cu 80% mai puternic decat Xbox 360?

E clar. Doar ce au inceput zvonurile legate de Wii 2 si deja presa de specialitate a luat foc. Prin urmare, pana la E3-ul de anul acesta, prevad un lung sir de stiri care mai de care mai fierbinti, care mai de care mai contradictorii. Sincer nu stiu in ce categorie sa o incadrez pe aceasta, dar... vorba americanului... i'll go with the flow. Este vorba de ultima estimare facuta pe diverse site-uri (printre care si Destructoid), prin care se arata cum chipul grafic al viitoarei console de la Nintendo este cu 80% mai rapid decat cel al generatiei actuale de la Microsoft: Xbox 360.

Acesta estimare este bazata pe faptul ca de partea de grafica pentru Wii 2 se va ocupa chipul de la Ati R700. Cu un clock speed de 900Mhz (fata de RSX-ul din PS3 care este la 700Mhz si Xbox 360 la 500Mhz), teoretic ar trebui sa vedem cu 30% mai multa putere decat pe PS3 si 80% fata de Xbox 360. Spun teoretic deoarece nu putem compara arhitecturile (desi totusi Wii 2 pare a avea o arhitectura foarte asemanatoare cu actualul Xbox 360, cu un procesor cu 3 core-uri).

Oricum ar fi, sunt convins ca noua consola de la Nintendo va permite in sfarsit si jocurilor "serioase" sa se ruleze linistite, eliberand astfel Wii-ul de atriibute gen "for casual gamers", "only for family" sau "just for fun". Nu putem decat sa asteptam si sa vedem ce ne rezerva viitorul...

P.S. In imagine aveti ceea ce multi numesc "Project Cafe Controller"... care este foarte posibil sa fie noul gamepad pentru Wii 2.

ShareImage


sursa:consolegames.ro

luni, 18 aprilie 2011

12 minute de gameplay din Battlefield 3



Electronic Arts a publicat o nouă secvență video de 12 minute din Battlefield 3. Din păcate, este vorba despre o compilație a celor trei filme de gameplay apărute recent, așa că ați văzut deja tot. Debarcați la Teheran, mărinii noștri descoperă locația, grija pentru detalii din partea celor de la DICE fiind incredibilă. Vă amintesc că Battlefield 3 va apărea la începutul lunii noiembrie 2011 pe PC, PS3 și Xbox 360, și că versiunea pentru PC va suporta 64 jucători online și va avea parte de o realizare superioară celei pentru console, conform DICE.



Articol scris de Dr. Lamer pe gamoholic.net

GTA V apare in 15 ianuarie 2012?



Gamestop, adică rețeaua de magazine online împrăștiate în toată lumea, și mai ales în Germania, listează de vineri un oarecare GTA V, joc necunoscut gamerilor din întreaga lume și așteptat de câțiva jucători îndrăzneți… Pe site apare chiar o dată de apariție – foarte exactă – 15 ianuarie 2012. Dacă aruncăm o privire peste calendarul lunii ianuarie 2012, vedem că data e aiurea, pentru că pică duminica. Ce-i drept, n-o apărea jocul chiar la mijlocul lunii ianuarie, nimeni nu ne oprește să ne gândim la o apariție a lui Grand Theft Auto V în timpul anului 2012. Să vedem ce ne va anunța Rockstar la E3…
Articol scris de Dr. Lames pe gamoholic.net

TNT - Parodie Minecraft si Taio Cruz - Dynamite

Parodie Halo 3 & Akon

Downlaod Hack Minecraft INVEdit



Cu acest hack va puteti edita itemurile si resursele din Minecraft,merge doar la modul Single Player.
size=151 kb



GirlShare|Multiupload

Download Devil May Cry 3 [PC,PS2]



Cred ca va intrebati: WTF! ce cauta jocul asta vechi pe aici?
Ei bine povestea este destul de lunga ca sa zic asa :)),totul a inceput acum vreo 2-3 ani cand am vazut pe un forum animeul Devil May Cry subtitrat in romana,avea 12 episoade,le-am descarcat pe toate si le-am tras pe un DVD,DVD-ul l-am pierdut si peste ani si ani :)) l-am gasit si am vazut toate episoadele,afland apoi ca animeul era facut dupa niste jocuri m-am gandit sa incerc si jocurile,am gasit Devil May Cry 3 pe filelist»download»am vazut ca este destul de tare si m-am gandit sa il pun si aici pe blog :) .

Acum sa povestesc cate ceva si despre joc,in joc tu esti in pielea unui 1/2 demon 1/2 om pe nume Dante,desi Dante este un demon el se ocupa cu ucisul altor demoni, ca sa zic asa e un fel de mercenar,inarmat cu ditamai sabia si 2 pitoale trebuie sa curete lumea de demonii care vin "din cealalta lume" .
Primele 2 titluri ale jocului adica Devil May Cry si Devil May Cry 2 au fost lansate exclusiv pe PlayStation 2,al 3lea titlu fiind portat si pe PC,iar al 4lea se gaseste si pe x360.



PC: Filelist| Gamestorrents|The Pirate Bay

PS2: Filelist|Gamestorrents|The Pirate Bay

duminică, 17 aprilie 2011

Fifa 12 va fi dezvaluit luna viitoare

Fiind unul dintre numerosii fani ai seriei FIFA, in fiecare an in aceasta perioada, caut pe toate siteurile de stiri si forumuri informatii despre noul joc din franciza ce urmeaza sa fie lansat in toamna. Potrivit revistei "Official Xbox Magazine" FIFA 12 va fi dezvaluit in numarul urmator, mai exact pe 9 mai. Va fi prima data cand se vor oferi detalii despre gameplay-ul noul joc si totodata vom afla daca producatorii au ascultat fani si ce imbunatatiri au fost aduse jocului. Un alt lucru interesant este ca jocul se va lansa atat pe NGP cat si pe 3DS.


Articol scris de AndRewqp pe consolegames.ro

Modern Warfare 3: Zvonuri si detalii noi

A fost anuntat ca un al treilea titlu in seria Modern Warfare este programat sa fie lansat in acest an, in concordanta cu un reportaj provenit de la Los Angeles Times. Acest reportaj sustine de la surse nenumite ca ei au fost instiintati de miscarea firmei Activision, si anume angajarea Sledgehammer Games (ce lucreaza la un alt titlu Call Of Duty), Raven Software si Infinity Ward, pentru a termina development-ul jocului Modern Warfare 3.

Au anuntat ca Sledgehammer si Infinity Ward vor lucra in egala masura la segmentul singleplayer, in timp ce Raven Software vor lucra la segmentul multiplayer, care va fi bazat foarte mult pe optiunea de multiplayer a jocurilor Modern Warfare 2 si Black Ops.
Chiar daca nu a fost anuntat oficial, data de lansare a Modern Warfare 3 va fi pe la sfarsitul anului 2011. Oricum, circula zvonuri despre lupte pentru drepturile numelui "Modern Warfare", care ar putea impinge data de lansare inapoi.

O alta sursa sustine ca urmatorul titlu Call Of Duty, Modern Warfare 3, va fi un prequel cu Ghost din Modern Warfare 2, ce va lua rolul principal in poveste. Personajul Ghost deja are propria banda desenata, deci pentru acesta, a fi in rolul principal este ceva foarte surprinzator. Alte zvonuri ce ar sustine asta sunt ca veti:
"revisiting familiar locations from both the Modern Warfare games, but from different perspectives"
Acest joc este de asemenea zvonit sa foloseasca engine-ul grafic al Modern Warfare 2 si Black Ops.

Spider-Man: Edge of Time – screenshot-uri si primul trailer oficial

Activision si Marvel continua aventura Spider-Man. Dupa seria de critici pozitive, dar si negative primite de Spider-Man: Shattered Dimensions, Activision le-a incredintat inca o data studiourilor Beenox sarcina de a dezvolta noul titlu al francizei: Spider-Man: Edge of Time.



Storyline-ul Edge of Time nu va fi un sequel cronologic, ci o piesa de sine statatoare

Actiunea va avea loc in doua universuri interconectate. Cand Peter Parker din planul temporal Amazing Spider-Man moare, lumea din Spider-Man 2099 se tranforma intr-un cosmar apocaliptic.
Spider-Man 2099 se alatura ulterior lui Amazing Spider-Man inainte ca acesta sa moara, pentru a rezolva misterul intregului episod.

Gamer-ul va juca alternativ in fiecare univers, iar efectele actiunilor dintr-un univers va influenta desfasurarea ulterioara a jocului.



Cel mai probabil Edge of Time va fi disponibil pe toate platformele, asemeni Shattered Dimensions. Jocul ar putea ajunge pe rafturile magazinelor inainte de al treilea semestru din 2011.
Dezvoltatorii ne-au pus la dispozitie trailerul, insotit de screenshot-uri, care dezvaluie un gameplay extrem de interesant.



Articol scris de Cristina Enescu pe hit.ro

Nintendo pregăteşte o nouă consolă

Conform unor informaţii obţinute de Game Informer din mai multe surse, Nintendo se pregăteşte să lanseze o nouă consolă full HD ce va depăşi ca performanţe grafice Xbox 360 şi PlayStation 3.

Aceasta este aşteptată pe piaţă la sfârşitul anului viitor, iar cel mai probabil prima prezentare se va desfăşura în cadrul expoziţiei E3 de anul acesta.
Articol scris de Tartoru pt. computergames.ro

Battlefield 3 va avea cele mai mari harti din istoria francizei

Dezvoltatorul suedez DICE lucreaza din greu la Battlefield 3, jocul care are menirea de a surclasa Call of Duty.
Cum insa recordul Black Ops este unul greu de doborat, pe langa efectele vizuale si gameplay-ul captivant, Battlefield 3 isi propune sa atraga jucatorii si prin cele mai mari harti din istoria francizei.



Cel putin asta sustine Patrick Bach, producatorul executiv al companiei suedeze.
Bach a mai dezvaluit in cadrul unui interviu ca modul multiplayer al jocului va avea suport pentru numai 64 de jucatori pe PC, dar va include mai multe tipuri de vehicule, printre care numeroase modele de aeronave si unitati blindate.
Spre deosebire de competitorii sai, Battlefield 3 se va focusa pentru prima data pe jucatorii PC.
Desi versiunile pentru console vor arata bine, dezvoltatorii de la DICE au confirmat deja ca varianta pentru PC va fi cea mai buna.
Jocul este programat sa apara in magazine in luna noiembrie, urmand sa fie disponibil pentru PS3, Xbox 360 si PC.

Guitar Hero nu va mai fi produs

Fanii Guitar Hero trebuie sa-si ia adio de la acest joc, deoarece nu va mai fi produs.

Activison, compania care produce Guitar Hero a anuntat ca nu va mai produce acest joc deoarece nu mai este profitabil. Guitar Hero a fost lansat in 2005 si de atunci a generat vanzari de peste 3 miliarde de dolari.

Guitar Hero este un joc dedicat pasionatilor de karaoke, foarte popular in randul fanilor, insa a devenit neprofitabil pentru producator, deoarece nu genera vanzari suficiente.

Jucatorilor li se oferea tot echipamentul necesar inca din momentul achizitionarii jocului,iar producatorii sperau sa realizeze profituri din download-urile de muzica, insa fondurile stranse s-au dovedit insuficiente pentru a mai continua cu productia jocului.
Articol scris de Dorina Geicu pe tehnopol.ro

Vara lui 2011 poate aduce Wii 2



Un succesor HD al popularei console de jocuri Wii ar putea fi lansat de Nintendo in aceasta vara.

Din 2006, anul in care au fost lansate atat Play Station 3 cat si Wii, o alta consola de jocuri nu a mai ajuns pe rafturile magazinelor.Totusi, Microsoft a lansat Kinect, un ad-on care permite controlul consolei Xbox 360 doar prin gesturi. Kinect a impus un trend crescator vanzarilor Xbox360, lucru care ameninta acum pozitia Wii de lider in vanzari.

Pentru a mentine pozitia de lider in vanzari a consolei Wii, Nintendo planuieste, pentru luna viitoare, o micsorare a pretului acesteia. Dar asta nu e tot. Creatorul Wii are in plan dezvaluirea unei noi console HD.

Anuntul lansarii unei noi console, care cel mai probabil va fi mai puternica decat Play Station si Xbox 360, ar putea sa fie facut de Nintendo la conferinta E3 din Los Angeles din iunie sau chiar mai devreme.
Articol scris de Nicu Stoian pe tehnopol.ro

Ubisoft se va concentra pe console din cauza pirateriei




Performantele crescande ale procesoarelor centrale si grafice modifica forteaza constant piata jocurilor de PC sa-si depaseasca limitele, mai mult decat in cazul oricarei alte platforme, dar, din pacate, aceeasi piata sufera cel mai mult de pe urma pirateriei.
In opinia lui Yves Guillemot, CEO Ubisoft, consolele au anumite perioade cand sunt mai puternice decat PC-ul, dar capacitatea rapida de imbunatatire a PC-urilor face ca aceasta situatie sa fie doar temporara. Astfel piata jocurilor pe PC devine din ce in ce mai puternica si se dezvolta mai rapid decat pe cea a jocurilor pe console.
Totusi, pirateria jocurilor pe PC forteaza companiile producatoare sa-si indrepte atentia catre console. Pirateria face mult rau pietei, internetul inlesnind raspandirea ei. Ce este de facut? Sa reduci investitiile pentru respectiva platforma, spune Yves Guillemot.

Stim ca dezvoltatorii de jocuri pe PC nu vor primi plata pentru munca lor si ca jocurile nu vor produce nici un profit. Asa ca preferam sa ne concentram pe jocurile pentru console, chiar daca nu vom renunta de tot la cele pentru PC.

Articol scris de jacuzzi pe torrents.ro

sâmbătă, 16 aprilie 2011

vineri, 15 aprilie 2011

Download Portal 2 [PC,X360,PS3]

Photobucket

Producător: Valve Software
Distribuitor: Valve Software
Platformă: PC, X360, PS3
Gen: Sci-Fi First-Person Shooter
Data lansării: 21-Apr-2011


Portal 2 draws from the award-winning formula of innovative gameplay, story, and music that earned the original Portal over 70 industry accolades and created a cult following.

The single-player portion of Portal 2 introduces a cast of dynamic new characters, a host of fresh puzzle elements, and a much larger set of devious test chambers. Players will explore never-before-seen areas of the Aperture Science Labs and be reunited with GLaDOS, the occasionally murderous computer companion who guided them through the original game.

The game's two-player cooperative mode features its own entirely separate campaign with a unique story, test chambers, and two new player characters. This new mode forces players to reconsider everything they thought they knew about portals. Success will require them to not just act cooperatively, but to think cooperatively.

* Extensive single player game featuring next generation gameplay and a wildly-engrossing story.
* Complete two-person co-operative multiplayer game featuring its own dedicated story, characters, and gameplay.
* Advanced use of physics allow for the creation of a whole new range of interesting challenges, producing a much larger but not harder game.
* Original music.
* A massive sequel to the title named 2007's Game of the Year by over 30 publications worldwide.






Photobucket

PC: gamestorrents
X360: filelist | gamestorrents
PS3: filelist

Download ARMA II Reinforcements [PC]

Photobucket



Photobucket

»Filelist
»The Pirate Bay
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...